Aksjebloggen

Jeg ser at jeg nå har fått en link satt opp på Aksjebloggen. Det er jeg selvfølgelig glad for.
Aksjebloggen er atskillig mer profesjonelt laget enn det denne bloggen kommer til å bli.

Investeringer i enkelt aksjer er en risikosport jeg ikke begir meg ut på. For de som kun ønsker å spare litt av lønnen sin hver måned er kjøp av aksjer normalt ikke aktuelt. Da kan det være lurt å heller sjekke ut min egen investeringsstrategi. For de som likevel vil investere i enkeltaksjer kan Aksjebloggen være et sted å skaffe informasjon.

2 kommentarer til “Aksjebloggen

  1. Jeg liker bloggen din og ikke minst strategien din så det skulle bare mangle med en liten lenke 🙂 Og som du sier investering i enkeltaksjer er en risikosport, noe utviklingen de siste månedene er et godt bevis på. Men hvis en er interessert nok og er villig til å bruke mye tid og krefter på dette så kan det være en morsom og lønnsom hobby 🙂 Skal en investere kun for avkastningens skyld og ikke er interessert, så har nok sannsynligvis både pengene og personen bak det bedre i indeksfond 🙂

  2. Det er fullt mulig å tjene mye penger på kjøp av enkeltaksjer. Dersom en privatperson er dyktigere en gjennomsnittsinvestoren er det også mulig overtid å dlå markedet. Faren ligger i at en lett kan tro at en har et spesielt talent bare fordi en i en periode gjør det godt. Det er også kostnader forbundet med kjøp og salg som kan bli høye ved snå beløp. I tillegg komer ulempen av gevinstbeskatning på hver transaksjon. Et aksjefond kjøper og selger aksjer uten at du blir belastet med kurtasje. Det dekkes av forvaltningshonorarert. Du betaler heller ikke skatt når et aksjefond selger aksjer. Den får du utsatt til du selger dine andeler i fondet. Ønsker en god risikospredning og har vanlige sparepenger å bruke er aksje fond svært kostnadseffektivt. Spesielt dersom en velger indeksfond.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *