Månedesoversikt for september

Jeg begynner nå arbeidert med min vanlige månedlige oversikt over formue og gjeld. Jeg har et excelark der jeg hver måned fører opp verdien av alle investeringer og all gjeld. Dette gjøres for å se utviklingen av bruttoformue, nettoformue og forskjellig typer gjeld. Hensikten er å se om det går rette veien og motivere for nødvendige endringer.

Verdien av investeringene har økt med 7,65 %. Det er totalen av verdiøkning og nye investeringer. Bruttoformuen har økt med 7,51 %. Gjelden er redusert med 0,07 % totalt, mens nettoformuen har økt med 3,46 %.

Akkumulert formue generert av bloggen pr 30.09.2012:

DNB Nordic Technology kr 3936
DNB Finans kr 4085
Bankinnskudd kr 37,80
Totalt kr 8058,80

4 kommentarer til “Månedesoversikt for september

  1. Trevlig blogg det här ! Driver själv en ekonomi blogg i Sverige och har precis upptäckt att det finns en hel del intressanta bloggar även i Norge och språket är inga problem eftersom jag tidigare jobbat i Oslo.
    Mvh/ Stabilekonomi.se

    1. Økningen av verdiene i fond skyldes i stor grad nye investeringer. Det er bare en del av denne økningen som skyldes avkastning. Jeg velger fond med lavt forvaltningshonorar og høy belåningsgrad. Det handler også om å tørre å kjøpe etter at kursene har falt mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *