KickBack

Viktig oppdatering:

Fra og med 1. november vil dert ikke være mulig å tjene opp mer kickback. Transaksjoner og kickback opptjent før 1. november vil bli utbetalt fortløpende etter 1. november.

Ved å registrere deg gratis på KickBack.no får du penger tilbake ved kjøp i 320 nettbutikker. Pengene utbetales til bankkonto hver måned hvis du har opptjent minimumsbeløpet på 200 kr. KickBacks du får varierer fra et fast beløp til 10 % av det du handler for. De enkelte butikker har noen begrensninger som at KickBacks ikke gis i tillegg til andre rabatter, eller varer lagt ut på spesielle tilbud. KickBacks regnes heller ikke av moms og frakt. Antall steder der du kan få KickBacks er så høyt at de fleste vil kunne få rabatt der de uansett handler på nett, enten det gjelder klær, reise, hotell, bilutleie, bøker eller annet.

Santander tilbyr KickBack til sine kredittkortkunder. Du må registrere deg på nettsidene til Santander og også handle via deres nettsider. Forskjellen mellom Santanders KickBack og KickBack.no er at Santander setter pengene rett inn på kredittkortet, mens KickBack.no betaler ut til bankkonto. Søker du om Flexi Visa fra Santander får du 4 % cascback i valgfri kategori i tillegg til Kickback.

KickBack virker greit for de som ikke kan eller vil bruke kredittkort. De som gjerne bruker kredittkort på nett kan sjekket ut Santander KickBack. Det er enklere med penger rett inn på kredittkortet.