Om meg

Jeg er Torbjørn Thue org.nr 913 425 014. Jeg er 53 år, utdannet økonom ved Handelshøyskolen BI. Jeg har de siste 20 årene vært ansatt ved UiO, seksjon for lønn. Jeg har en del kunnskap og erfaring fra bruk av banktjenester, lån og kredittkort. Jeg har også erfaring med investeringer i aksjefond og ETF og belåning av verdipapirer. Sammen med sunn fornuft gjør det at jeg kanskje har noen tips og råd jeg kan dele med andre.

Medieomtale

Jeg ble intervjuet av Linn Merete Rognø for klikk.no. Det ble publisert 15. desember 2014

Slik sparer du på julehandelen

Jeg har også fire andre blogger:

Krimboka er min litteraturblogg. Der forteller jeg om bøker og forfattere jeg har lest. Det blir omtale av klassisk krim og andre varianter innenfor kriminallitteratur.

Emigrasjon er kanskje mer en drømmeblogg. Der forteller jeg om fremmede land, gjerne forhold som er relevant for de som vil flytte fra Norge. Det blir også henvist til andre relevante nettsider. Skatteparadis blir også omtalt selv om bloggen er beregnet på de som vil flytte og ikke bare opprette firma eller konto i utlandet.

Vervepremie er min blogg for verving av kunder til kredittkort. Det vil etter hvert komme mer informasjon om hvordan du kan få penger og gaver ved å verve medlemmer og kunder.

Kortsiden er en blogg om bankkort, kredittkort og forbrukslån.

Gjesteinnlegg

Jeg tar i mot gratis gjesteinnlegg på Sparesiden og Emigrasjon. Innleggene må være skrevet på godt norsk og ha relevant innhold. Rene reklameposter tar jeg ikke inn, men innlegget kan inneholde inntil to linker f.eks. til ditt nettsted. Alle gjesteinnlegg vil bli merket med «Gjesteinnlegg» og navn på forfatter.

Alle henvendelser vedrørende mine blogger kan sendes til min Gmail konto.

Mailadressen min har format fornavn.etternavn at gmail.com. Bokstaven Ø erstattes med O.

3 kommentarer til “Om meg

 1. Hei Torbjørn! Gratulerer med en nyttig og velinformert side! Denne vil jeg bruke – spesielt mht kreditkort-bruken min og dine tips.

  Jeg lurer på om du har sett noe på robotene med binary-handel holder på meg. Jeg har selv gått inn i Banc de Binary, men er usikker på om det hele er et null-sum spill. Vet du noe om denne bransjen?

  1. Fint du liker bloggen min. Binære opsjoner er noe jeg ikke har satt meg grundig nok inn i. Jeg fant en artikkel på nett. http://no.bank-invest.eu/artikler-om-binaere-opsjoner/10-gode-raad-om-binaere-opsjoner-for-nybegynnere/

   Der skrives det «Ikke se på handel med binære opsjoner som en form for investering eller som et supplement til dine investeringer; det er derimot en annen slags form for online underholdning på linje med for eksempel Bingo, Casino eller Betting. Om tjenesten skal settes direkte i bås med denne typen underholdning, vil vi la være opp til den enkeltes vurdering. Binære opsjoner har elementer av begge verdener, men har sin hovedvekt innenfor underholdningsindustrien på nettet.»

   Jeg kan ikke se annet enn at dette er et null-sum spill. Jeg vil nok ikke anbefale såpass avanserte verdipapirer for folk flest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *