Kjøp billige bøker

Bøker er en vanlig julegave. Det selges mer bøker i forbindelse med jula enn noe annet tidsrom, selv ikke påsken kan konkurrere.

Bøker er dyre og derfor er det viktig å presse kostnaden ned.

Sammenlign priser

De fleste nye norske bøker er omfattet av en bransje avtale. Det innebærer at det er liten prisforskjell. Den enkelte bokhandel kan gi inntil 15 % rabatt. Bokhandlere på nett gir alltid maksimal rabatt. Det er likevel forskjell i fraktkostander og betalingsmåter. Bøker som ikke er omfattet av bransjeavtalen varierer i pris. Dette gjør at du bør sammenligne priser.

Få rabatt med kredittkort

Det er generelt anbefalt å bruke kredittkort ved netthandel. Det gir deg bedre beskyttelse. Mange kredittkort gir rabatter eller cashback.

Bruk kickback

Ved å registrere deg gratis på KickBack.no får du penger tilbake på handel i over 320 nettbutikker. Ved kjøp i bokhandel får du penger tilbake, men ikke på bøker som er omfattet av bransjeavtalen.

Sett opp affiliates

Har du egen blogg eller nettsted kan du registrere deg hos TradeDoubler og tjene penger på å selge bøker. Du får også provisjon på bøker du bestiller selv.

Mammutsalg

To uker i februar selges bøker med inntil 85 %. Dette er et stort salg der de fleste forlagene og bokhandlere deltar. i 2016 er Mammutsalget fra 15. februar til 27. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *