Bli rik med kredittkortblogg

Markedsføring av kredittkort og forbrukslån er en ren gullgruve. Jeg har selv en egen kredittkortblogg, Kortsiden som gir gode inntekter selv med lite trafikk. Oppskriften er enkel.

1. Lag en blogg og skriv om kredittkort, forbrukslån og refinansiering.

Det er lett å finne informasjon du kan bruke, og på diskusjonsfora er det lett å finne ut hva folk vil vite.

2. Registrer deg på TradeDoubler og søk på alle kredittkort og forbrukslånprogrammer.

Bare søk opp kategorien finans. Enkelte annonsører tilbyr 850 kr. pr. søknad om forbrukslån. Selv om lånesøknaden bare genererer et uforpliktende tilbud søkeren kan si ja eller nei til så får du betalt 800 kr. På kredittkort kan du få 825 kr. for hvert utstedt kort. Jeg opplever at 20 % av de som klikker leverer søknad som genererer inntekter. Det gir 160 kr i gjennomsnitt pr klikk.

3. Legg inn annonsene på bloggen.

Bare velg hvilken annonse du vil ha og kopier koden. Sørg for at de annonsører som betaler best får den beste plasseringen.

4. Driv trafikk og pengene strømmer inn.

Vær litt aktiv på fora der folk diskuterer økonomi, forbrukslån og kredittkort. Men det viktigste er å skrive mye på bloggen.

 Du kan også tjene penger på å verve kunder til kredittkort.

YXvisa har et program der du kan få 100 kr satt inn på kortet for hver ny kunde. Kunden du verver får også 100 kr satt inn på sitt kort.  Kredittkortet er gratis å ha, gir rabatter på bensin og 10 % cashback hos enkelte brukersteder. Bruker du vervekode YX116RGJ ved søknaden får du 100 kr satt inn på kortet. Nye kunder kan også tjene penger på å verve kunder.

Jeg har selv satt opp en liste over tilbydere av kredittkort med rabatter og billig refinansiering.