Diskusjonsforum

Jeg har ikke noe diskusjonsforum tilknyttet Sparesiden. Det vil være for krevende å etablere et slikt forum og få nok brukere. Hovedproblemet er at ingen vil bruke et forum der det er få medlemmer og liten aktivitet. Det å etablere et helt nytt forum vil bli en svært krevende oppgave.

Det finnes flere fora der du kan diskutere sparing og økonomi. Det kan være en grei måte å dele erfaringer og kanskje også få svar på egne spørsmål. Det er viktig å ha en kritisk sans og ikke godt alle mulige forslag. Funksjonen slike fora har er at de som forsøker å bedre sin økonomi vil få råd og oppmuntring av andre. Det vil også kunne føre til at en opplever sparing som litt mer forpliktende. Når det gjelder alle mulige forslag og råd må du selv undersøke hva som er rett for deg.

Et forum jeg bruker er pengevett.com. Det er tydeligvis en dame som driver dette. Forumet er aktivt. Antall besøkende til enhver tid varierer fra noe over 100 til over 200. 10-20 av disse er medlemmer. De har en del reklame på siden, men den forsvinner når du registrerer deg som bruker. Jeg synes ikke forumet er belastet med mye spam. De som har egen økonomiblogg gir råd og forteller også om sine blogger. De har også egne tråder der bloggere kan presentere seg og sin blogg.

VG.no har også et diskusjonsforum. Under «forbruker» finner du økonomi som et tema. Det er kun ett økonomitema, mens pengevett har flere underforum om personlig økonomi.