Ikke lett å tjene penger på nett

Jeg har drevet denne bloggen med reklame siden desember 2010. Jeg ligger nå an til å få min første utbetaling fra Adsense i april i år. Det betyr at jeg på 16 måneder har tjent i 600 kr. Det er ikke spesielt imponerende. I fjor høst tok besøket seg opp på bloggen. Det skyldes at jeg da begynte å arbeide mer aktivt med bloggen. Mye innhold ble lagt ut. Jeg lagde også ti frittstående sider. Jeg ble medlem av flere diskusjonsfora. Jeg linker til bloggen der det er relevant, men jeg er forsiktig med å spamme slike fora.

Jeg kjøpte også et domene som er lett å huske, lett å formidle til andre. Dette har tydeligvis virket.

Problemet er bare at selv etter dette gir bloggen lite inntekter. Reklameinntektene fra Adsense ligger på under 80 kr i måneden. Selv om jeg har fått tilsammen 200 kr i vervepremie fra YX Visa så må inntektene mangedobles skal det bli summer som betyr noe. Det er tydeligvis langt igjen.

4 kommentarer til “Ikke lett å tjene penger på nett

  1. Fant ut at jeg fikk lyst på den 100 lappen så jeg skaffet meg likesågodt et Yx visakort med din vervekode 🙂 Så takk for den og velbekomme 😛 Kos deg med 100 lappen du får pga meg. Bank norwegian kortet har jeg desverre fra før av så ikke håp der for 200 cashpoints til meg. Er det lov å spørre hva du ville fått om jeg brukte linken din til å bestille bank norwegian kortet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *