Spar penger på kredittkortet ditt

Når det kommer til sparing er det mange som ryster på hodet når man foreslår å spare penger ved å bruke kredittkort, men faktum er at det godt mulig – og det er mange som gjør det!

Media er dessverre slik at det er skrekkhistoriene om kredittkortbruk som kommer frem, mens alle de som har en ‘normal’ og balansert bruk av kortet som oftest ikke blir nevnt. Nå er verden imidlertid slik at man ikke kun kan innordne samfunnet etter de som har forskjellige vanskeligheter, og det er derfor at sparetips som gjelder bruk av kredittkort absolutt er på sin plass.

ToppFinans får man flere gode tips om hvordan man kan tjene penger på å bruke et kredittkort, og hva man tjener penger på er naturligvis helt avhengig av hvilket kort det dreier seg om.

Men den viktigste tingen først: skal man tjene penger på å bruke et kredittkort handler det om å utvise disiplin, for bruker man slike kort bruker man også av penger man ikke har – de skal altså betales tilbake, og det krever at man har en ryddig økonomi.

For å eksemplifisere dette: en populær måte å spare penger på bruk av kredittkortet er å anvende seg av såkalte bensinkort. Et bensinkort er enkelt og greit et begrep som brukes på kredittkort som gir rabatt på fylling av drivstoff. Her kan man i løpet av et år skaffe seg flere tusen kroner i rabatter ved å betale for drivstoffet med kredittkortet, men da har man én ting å gjøre etterpå: å overføre penger til kredittkortkontoen før den rentefrie perioden er over.

Finn ut mer om kredittkort på dette nettstedet.

Litt av det som er spesielt og veldig positivt med kredittkortet er at det er et rentefritt lån så lenge man betaler ned det man er skyldig før den rentefrie perioden er over. Denne perioden er som regel på 40-50 dager fra kjøpsdato, litt avhengig av hvilket kort man bruker, og betaler man tilbake det man har brukt før denne perioden er over så koster lånet ingenting. I tilfellet med bensinkortet kan man da faktisk ha skaffet seg en rabatt på 40 øre pr. liter, og de pengene man har spart er det bare å legge i sparebøssa!

Dette er et sponset innlegg.

3 kommentarer til “Spar penger på kredittkortet ditt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *