Bare Bank 2 tilbyr gebyrfri dagligbank

Etter at Fokusbank innført årsavgift på Visakortet så er det kun Bank 2 som tilbyr bankkort og nettbank uten gebyrer.
Bank 2 tar ingen transaksjonsgebyrer for å bruke bankkort med Visa. De har heller ikke årsavgift. Den eneste kostnadene er valutapåslaget på 1,75 %. Nettbanken er også gebyrfri for alle innenlandske betalingstransaksjoner. De tar 100 kr i gebyr for å utstede Bank ID. Men har du dette fra en annen bank så bare si i fra. Da får du ingen ny Bank ID og slipper dette gebyret. renten på brukskonto er lav. Den er på 0,65 %. Et alternativ kan være å bruke Banknorwegian til sparing og regningskonto.
For å få bankkort med Visa må du ha 15.000 kr på kontoen når kortet utstedes. Nettbanken kunne hvert mer brukervennlig, men funger. For å åpne konto må du ha norsk pass. Du må også fylle ut opplysninger om personlig økonomi. De henviser til regler som myndighetene har satt for å hindre hvitvasking. Jeg tror ikke andre banker krever like mye detaljert informasjon. Konto kan åpnes via post eller ved personlig fremmøte i bankens filial i Oslo.

Yabank tilbyr brukskonto med 2,9 % rente og 250 kr i årsavgift på visakortet. Du må ha over 15.400 kr i gjennomsnitt inne på kontoen for at den høyere renten skal dekke årsavgiften på visakortet. his du bruker opp månedslønnen jevnt i helemåneden må du ha over 30.000 i lønnsinngang for å dekke årsavgiften. Siden mange bruker mye av lønna med en gang til nedbetaling av lån og innkjøp så må lønnsinngangen være mye større enn 30.000 for at gjennomsnittlig saldo skal bli over 15.400. Banknorwegian tilbyr sparekonto med 3,5 % rente. Kontoen kan også brukes til regningsbetaling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *