Dagens tilbud

Dersom du har kredittkortet 365 direkte kan du tjene penger på å verve kunder. Jeg har selv ikke dette kortet og kan derfor ikke verve kunder. Har du dette kortet og ønsker å verve kunder kan du få lov til å legge ut verve lenken på denne bloggen. Jeg har omtalt 365 direkte flere ganger. For kun kr 100 legger jeg inn din vervelenke resten av 2012. Vervelenken legges ut der kortet er omtalt.
Kortet er omtalt i min oversikt over kredittkort som gir rabatter, 365 Direkte gir 100 kr i vervepremie og på bloggen Vervepremie. I disse 3 innleggene har jeg link til 365 direkte. For kun kr 100 totalt erstattes den linken med din vervelenke ut året. Linken legges inn slik at hele URL-en blir synlig og klikkbar.
Send en mail til torbjorn.thue@gmail.com

4 kommentarer til “Dagens tilbud

    1. 100 kr for linker i 3 innlegg er ikke griskhet. Det er helt vanlig å tjene penger på en blogg. Det er ikke griskhet. De som verver kunder til 365 direkte får 100 kr for hver kunde de verver. De trenger bare verve en ny kunde for å dekke inn betalingen. det er ikke griskhet. Hadde jeg hatt dette kortet selv ville jeg selvfølgelig ha lagt ut min egen vervelenke. Når vervelenken blir lagt ut synlig vil alle som ser den forstå hva dette er. Du har en underlig definisjon av griskhet.

  1. Anonym over her: Så å ta betalt 100 kr for en lenke ut året er griskhet? Du er tydeligvis rimelig lite kjent med annonsering på nett. Du vil neppe finne et bedre og billigere tilbud enn dette for annonsering. Alle vinner på dette. Vedkommende som eventuelt skulle ta imot dette tjener på verving og Thue får en liten hundrings. De som eventuelt skulle melde seg opp merker overhode ingen forskjell. Så hva er det store problemet?! Thue skriver gratis innlegg nesten daglig, ikke bare det, han BETALER for å få lov til å skrive innlegg som du kan lese helt frivillig. Selvsagt må du da kunne godta litt annonser og slikt for å dekke inn noen av utgiftene! Og helt til slutt DU er faktisk provoserende grisk hvis du krever at andre skal bruke sin tid og energi på å skrive innlegg som du kan lese helt gratis uten at de skal benytte muligheten til å i det minste få dekke inn igjen kostnadene sine!

    1. Jeg forstod ingenting av den reaksjonen.Prisen er svært lav nettopp fordi det finnes andre blogger med mye mer besøk enn min blogg. Nå ha jeg sjekket nettsiden til 365 direkte og er usikker på om de fortsatt har denne vervekampanjen. Jeg har selv tjent 700 kr på å verve kunder til YX Visa. Jeg har ikke sett noe galt i det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *