Hjulet er oppfunnet!

Folk leter etter nye geniale måter å forbedre sin personlige økonomi. De leter forgjeves etter noe nytt og revolusjonerende.

Det er dessverre slik at alle teknikkene er oppdaget for lengesiden. Det er bare de gamle, banale triksene som virker. Det er ikke mulig å finne opp hjulet på nytt.

For å få bedre økonomi må du ganske enkelt kutte forbruk og kostnader og spare mer effektivt. Så enkelt og så vanskelig er det.

På denne bloggen finner du informasjon om hvordan du kan kutte utgifter, bli kvitt kredittkortgjeld, utnytte BSU og investere fornuftig. Alt dette er fornuftige velprøvde teknikker, men ingen ny oppsiktsvekkende løsning på alle dine problemer. Les det jeg har skrevet på denne bloggen og følg rådene.

4 kommentarer til “Hjulet er oppfunnet!

 1. Men det er jo så mye mer spennende å lete etter den magiske formelen som alle «de rike» har funnet og skjuler for oss 😉

  Her anbefales virkelig boken «The millionair next door» som er basert på en undersøkelse av millionærene i USA. Det viser seg at millionærene stort sett ikke har gjort noe annet enn å bruke sunn fornuft og de enkle økonomiske prinsippene. Stikkord: budsjett, regnskap, investering, lavt forbruk etc..

  Det er ingen magisk formel, magien ligger i å faktisk ta i bruk de enkle og fornuftige økonomiske prinsippene og smøre seg med tolmodighet 🙂

  1. Jeg har lest artikler på Yahoo Finance der «The millionair next door» er omtalt. Det er nettopp de enkle, grunnleggende og velkjente triksene som fungerer. Det er det viktig å fokusere på.

 2. Det er nok tålmodighet det skorter på hos mange, også inkludert meg noen ganger.

  Det går rett å slett for tregt!

  Men, det er nå slik det er. Det er det som er den magiske formelen. Treghet … 😉

  1. Utålmodighet får folk til å gjøre dumme ting. De kaster bort mye tid på forgjeves å lete etter en «bli rik fort» løsning. De er et lett bytte for svindlere og bruker ikke tid på de kjedelige triksene som virker. De investerer i verdipapirer som har steget mye og flytter pengene etter at kursene har fallt slik at de kjøper på topp og selger på bunn.Utålmodighet er et resultat av at vi ikke lever evig. Folk vil forståelig nok ikke spinke og spare mesteparten av livet for å få de bra de siste leveårene. Det gjelder derfor å vise at det er lettere enn folk tror.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *