Mitt bokprosjekt

Jeg har lenge hatt en forfatterdrøm. For å i det hele tatt komme i gang skal jeg sette sammen innholdet på denne blogge, redigere det og legge til noe om utviklingen av denne bloggen. Utgir jeg dette på Kolofon så får jeg i alle fall spredd budskapet. Selv om boken ikke skulle gi noe overskudd så er det en måte å komme i gang på. Det kan også fungere som markedsføring av bloggen.
Det er kanskje ingen god ide, men kan være noe som virker og som kan bli en start på noe. Det finnes mange bøker om personlig økonomi. Likevel tror jeg det er plass til en til. Jeg tror faktisk at jeg kan forklare ting bedre enn mange andre. Om det stemmer vet jeg ikke før jeg prøver. På Kolofon dekker du kostnadene selv og får boken utgitt med plikteksemplarer til bibliotekene. Selger jeg noe på bloggen og andre nettsteder dekker det inn noe av kostnadene og kan være en måte å markedsføre bloggen på. Innholdet fra bloggen må tilpasses slik at det passer som en artikkelsamling i bokform. Mye på endres og utelates. Så er det et spørsmål om det er interesse for en bok der mye av innholdet finnes på en blogg. Uansett hvor dårlig denne ideen er så tror jeg at for å få skrevet en bok så må jeg komme i gang. Da kan dette være en mulighet. Skriver jeg om bloggen og utviklingen av den i tillegg så vil boken ha noe unikt innhold. Boken kan da også fungere som en inspirasjon til andre.

2 kommentarer til “Mitt bokprosjekt

    1. Det blir nok både et spennende og krevende prosjekt. Hvordan den ender er jeg ikke sikker på. Veien blir til mens jeg går. Skal jeg vente til alt er planlagt og bestemt blir det aldri noe av. Det er bare å sette i gang og heller justere under veis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *