Oppdatering av bokprosjektet

Jeg har lest mer på Kolofon.no. Det ser ut til å bli krevende og dyrt. Den billigste Bokpakka koster 10.0000 kr for en bok på inntil 160 sider. Min bok kommer på over 160 sider og jeg regner med at det da blir dyrere. I tillegg må jeg trykke opp minimum 100 eksemplarer av boken. Prisen vil variere avhengig av størrelse og antall sider. De opplyser at 100 eksemplarer av en bok på 150 A5 sider vil koste 9250 kr. Siden min bok har flere sider blir den nok dyrere. Boken kommer fort på over 20.000 kr. De krever også at alt leveres klart til trykking. Jeg regner derfor med å bli nødt til å bruke ekstra med penger på språkvask, bilder og omslag.
I løpet av helgen har jeg satt sammen alle poster og sider fra bloggen til et worddokument.
Dokumentet er på 41670 ord. Det blir 156 sider i A4 format eller 238 sider i A5 format. Jeg har funnet og rettet en del skrivefeil i bloggen. Fremdeles er det mye som må bedres språklig i bloggpostene. Når jeg er ferdig med det er det å gruppere postene, redigere og legge til mer innhold. Dette kommer til å ta tid.

2 kommentarer til “Oppdatering av bokprosjektet

  1. Tenkt tanken på å lage en e-bok istedenfor? En vanlig trykt bok i dag er så … gammeldags. E-bøker er fremtiden.

    På denne måten drar du ned kostnaden ganske mye også.

    1. Jeg har sjekket litt når det gjelder e-bok. Det er åpenbart billigere. Jeg har et inntrykk av at de må selgees for en lav pris slik at det blir liten fortjeneste pr. bok. En bok på norsk vil også bli solgt i et lavt antall. det er noe med å ha en fysisk bok med navnet sitt på ryggen. Jeg forestiller meg at en fysisk bok har litt mer autoritet og at både boken og forfatteren dermed blir tatt mer seriøst. Uansett hva jeg velger å gjøre så må jeg først bli ferdig med manuskriptet. En trykt bok som også finnes i e-bok format vil være ideelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *