Det tok bare 15 måneder

Nå er jeg endelig kommet over grensen Adsense har satt for utbetaling. Reklamen kom på plass i desember 2010. Nå ved utgangen av februar har jeg tjent nok til å få min første utbetaling. Ett år og 15 måneder tok det. Det er ikke spesielt imponerende. Nå må jeg si at det var først i midten av august jeg begynte å arbeide aktivt med denne bloggen. Da begynte besøkstallet å øke betydelig. Jeg har lært at det å arbeide aktivt hjelper. Mye innhold og hyppige oppdateringer har åpenbart hjulpet. Jeg gikk igjennom innleggene og rettet opp skrivefeil og plasserte linker til andre relevante poster for å holde på de lesere som kommer. Det hjelper også at jeg er aktiv på flere diskusjonsfora. Mange av mine besøkende kommer derfra. Kjøp av domene gjør at det blir mye enklere å formidle adressen til andre og at det blir lettere å huske adresse. Jeg har hørt påstander om at domene er oppskrytt. Det mener jeg åpenbart er feil. Det skal ikke mye ekstra besøk til for at den kostnaden er dekket inn. Det gir også bloggen et mer seriøst preg. Jeg kommer til å fortsette med det jeg vet virker: mer innhold og mer markedsføring.

Tjene penger på nett

4 kommentarer til “Det tok bare 15 måneder

 1. Gratulerer 😉

  Husker det tok veldig lang tid før jeg også nådde denne grensen og det har nok også dabbet litt av nå med Google Adsense. De appelerer vel ikke like mye som før virker det sånn.

  Men ihvertfall, det virker som om du gjør de rette tiltakene ihvertfall. Tiltak som jeg selv også fant ut av etterhvert. Og domene er nok aldri oppskrytt spør du meg. Mitt domene har ihvertfall gjort det veldig enkelt for folk å huske meg, og ikke minst har jeg fordelen av at jeg ofte blir stående øverst på lenkelister.

  Stå på videre! Jeg leser innleggene din ( Bortsett fra kredittkortinnleggene) med stor interesse 🙂

 2. Jeg takker for gratulasjonen. Kredittkortinnleggene genererer mye trafikk. Jeg har folk som stadigvekk spør om kredittkort og må til en viss grad gi folk det folk vil ha. Mange bruker kredittkort og jeg mener at de som likevel vil ha kredittkort bør bruke kortene best mulig. Folk med høy kredittkort gjeld vil bli raskere gjeldfri hvis de bytter til et kort med lavere rente.

 3. Selvsagt 🙂 Mente bare at jeg personlig ikke er interessert i det. En kan selvsagt aldri glede alle lesere med alle innlegg. Interesser er forskjellig. Er bare bra å ha litt varierte innlegg.

  1. Det vil helt klart være forskjeller i hva en er interesert i. Jeg forsøker å favne så vidt at de fleste vill finne noe av interesse. Dette gjør jeg både for å få økt trafikk og for å ha noe å skrive om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *