Ny utbetaling fra Adsense

Ved utgangen av august nådde jeg opp i beløpsgrensa på Adsense. Jeg får nå min andre utbetaling fra Adsense. I mars fikk jeg min første utbetaling for perioden desember 2010 til og med februar 2012, totalt 15 måneder. Nå får jeg en betaling for seks måneder. Den dekker mars- august. Det går tydeligvis fremover.
Men tiltross for dette er det fremdeles TradeDoubler som gir de største inntektene. Der får jeg en utbetaling hver måned.

4 kommentarer til “Ny utbetaling fra Adsense

    1. Pengene utbetales nå i september. Jeg har faktisk ikke lov til å opplyse hvor mye jeg tjener på Adsense. De betaler ut når en kommer over beløpsgrensen på 600 kr. Nå tok det 6 måneder. Forige gang tok det 15 måneder. Det er en fremgang.

  1. Gratulerer med ny utbetaling 😉 Hos meg har Adsense begynt å betale ut selvom 600-grensen ikke er nådd. Skjer det hos deg også? Forrige utbetaling jeg fikk var under halvparten av denne grensen. Hos meg var Adsense den beste utbetaling de første to årene, men så skiftet det gradvis over til Tradedoubler.

    1. Takker for gratulasjonen. De betaler ikke ut til meg før jeg når beløpsgrensa. Det tok bare et par måneder fra jeg registrerte meg hos TradeDoubler til de inntektene ble mye større enn inntekter fra Adsense.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *