Slik fungerer Trumf

Trumf er et bonusprogram der man opptjener poeng ved å handle i tilsluttede butikker. Medlemskap er gratis. Du kan registrere deg på nettsidene til Trumf. Du får tilsendt bonuskort du bruker når du handler for å registrere poengene. Kortet er ikke et betalingskort. Du må derfor betale kontant eller med bank/kredittkort. Registrerer du en bankkonto hos Trumf tjener du poeng når du bruker bankkort, men fremdeles kun i tilknyttede butikker. Fordelen er at du slipper å vise bonuskortet hvis du betaler med bankkort. Ved å registrere bankkontoen kan du få overført trumfpoengene gebyrfritt til bankkonto. Har du et kredittkort fra Ya Bank kan det registreres på samme måte som bankkort.

Trumf har en kampanje frem til 31. oktober der nye medlemmer kan vinne 1000. Kr. Den som verver deltar også i trekningen. Hver uke trekker de to vinnere, en som verver og en som ble vervet. Nye medlemmer får også en vervelenke. Du får et «lodd» for hvert nytt medlem du verver.

Meld deg inn via min vervelenke for å delta i trekningen om 1000 kr.

Dagligvarer

Du får 1 % i trumf poeng i følende dagligvareforretninger:
Meny, Kiwi, SPAR, EUROSPAR, Joker, Ultra, Centra, Jacob’s, CC Mat og Helgø Matsenter. Når det er Trippel-Trumfkampanjer får du 3 % bonus. Dersom du oppgraderer til KIWI PLUSS får du 15 % på frukt og grønt. Melder du deg inn Joker GLAD og få 5 % ekstra Trumf-bonus på alle dagligvarer du handler mandager. Hos MENY får du personlige kuponger på varer du kjøper ofte.

Drivstoff

Shell gir 30 øre i trumfbonus pr. liter drivstoff. Esso gir 40 øre pr liter.

Strøm

Trumf har en egen spotprisavtale med Gudbrandsdal Energi. Med trumfavtalen får du et påslag på 3,75 øre/kWh de første seks måneder og deretter 7,5 øre/kWh. Det er ingen faste avgifter. Avtalen forutsetter avtalegiro og eFaktura eller epostfaktura.

Du får også 2 % trumfpoeng på forbruk, men ikke på nettleie. Nye kunder får en bonus på 225 kr.

Eidsiva Energi gir 2 % trumf poeng på strømforbruk og 225 kr i bonus til nye kunder. Eidsiva Energi gir 2500 kr i bonus ved kjøp av solceller.

De gir 1000 kr i bonus ved kjøp av hjemmelader til elbil. Ferdig installert koster det 17.604 kr som betales rentefritt over 36 måneder sammen med strømregningen.

Kredittkort med trumfpoeng

Trumfvisa gir 2 % trumfpoeng ved kjøp i alle tilknyttede butikker. Når det er Trippel-Trumfkampanjer får du 4 %. Du får ingen poeng ved å handle i konkurrerende dagligvareforretninger i Norge. Kortet gir 0,5 % på alle andre kjøp. Velger du eFaktura, bruker kortet kun til varekjøp og betaler hele saldoen ved forfall er kortet helt gratis.

Shell Mastercard gir 40 øre pr. liter drivstoff på shellstasjoner og 1 % på alle andre kjøp. Bruker du kortet kun til varekjøp og betaler hele saldoen ved forfall er kortet helt gratis.

Viatrumf

Er du medlem av Trumf kan du bruke Viatrumf. Du får inntil 12 % trumfbonus i over 100 tilknyttede brukersteder på nett. Det er brukersteder innenfor de fleste bransjer som hotell, fly, klær, interiør, bokhandel og mye mer.

Uttak av trumfpoeng

Poengene kan overføres til Eurobonus eller tas ut i kontanter. Har du registrert bankkonto kan poengene overføres når du vil. Det er ikke noe minste beløp.

Det er også mulig å ta ut bonusen i kontanter i MENY, SPAR, EUROSPAR, Joker, Jacob’s og Nærbutikken. Du må først «bestille» uttaket på nettsidene til Trumf.

10 kommentarer til “Slik fungerer Trumf

 1. Jeg får aldri noen beskjed om sparebeløp.Og aldri har jeg fått noen bonussjekk. Kan jeg få en forklaring på hvordan Trumf fungerer for meg ? Takk.

  1. Alle medlemmer av Trumf kan registrere seg på https://www.trumf.no/ Der er det mulig å se opptjent trumfpoeng og mulig å overføre til egen bankkonto. Når det gjelder bonussjekker så heter det » Dersom du sparer bonus jevnlig i våre butikker, vil du få tilsendt en bonussjekk fire ganger i året.» Jeg selv har reservert meg mot bonussjekker. Jeg overfører til min bankkonto når jeg vil ha ut penger.

  1. Du må først registrere et bankkort. Det gjør du ved å logge deg inn på trumf.no og velg «Mine kort»

   Når kontoen er registrert kan du ta ut penger ved å velge «Bruk Bonus» og så «overfør til bankkonto»

  2. har prøvd å overføre mine penger på trumfkortet til min bankkonto!Får det aldri til !?Vil gjerne ha hjelp til det!

  1. Det eneste som kan legges til er kort med bankaxaptlogoen. Du må da registrere kontonummeret kortet er tilknyttet. Kredittkort fra ya bank har bankaxeptlogoen og kan legges til ved å registrere kontonummeret som står på baksiden av kortet. jeg er ikke kjent med at andre kredittkort kan legges til.

  1. Jeg kan faktisk ikke huske hvor lang tid det tok, men kan ikke se for meg at det tar spesielt lang tid. Du vil se det på betalingsterminalen om kortet er trumfregistrert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *