TF bank tilbyr 2,15 % rente på sparekonto

TF bank tilbyr en rente på 2,15 % fra første krone. Renten godskrives månedlig. Sparekontoen har ingen bindingstid eller uttaksbegrensninger. De har et tak på innskudd på 1.000.000. Banken er medlem av den svenske innskuddsgarantien. Det betyr at innskudd inntil 950.000 kr er garantert.

Det å åpne konto er litt omstendelig. Når du har levert søknaden sender de deg avtalen pr. post som du må undertegne og sende inn med kopi av legitimasjon. For å ta ut penger må du fylle ut uttaksblankett og sende den inn pr post, så blir pengene overført til konto.

Dette er slik Nordax fungerte i starten.

Det er bra at det kommer nye tilbud på sparekonto, men dette er for dårlig. Prosedyrene er for omstendelige. Du må ha mye penger på konto for at det skal kompensere ulempene med denne kontoen. Mye penger bør du uansett ikke ha i banken. Inflasjon og skatt gjør at det uansett går med tap.

Har du mye penger i banken bør du vurdere andre spareformer som gir bedre avkastning. har du ikke mye penger i banken er det lite poeng i å flytte til TF bank.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *