Investeringsplan for de neste månedene

Jeg har nå solgt meg ned i fond på min aksje- og fondskonto. Det eneste jeg har igjen der er fond kjøpt med penger tjent på bloggene. Det kan hende jeg må selge noe for å dekke utgifter i forbindelse med bloggene.

August

Jeg betaler inn første avdrag på restskatten med kr 20.318. Det blir ingen nye investeringer i fond hvis ikke jeg får en god kjøpsmulighet.

Nå har jeg tre kredittkort igjen. De andre er nedbetalt. Jeg håper at det ved utgangen av august fortsatt vil være bare disse tre kortene jeg har gjeld på.

September

Jeg betaler inn andre avdrag på restskatten med kr 20.319. Det blir fortsatt ingen nye investeringer i fond hvis ikke jeg får en god kjøpsmulighet.

Jeg regner med å måtte bruke enda et kredittkort for å få det til å gå rundt.

Oktober

Jeg betaler inn årets innskudd med kr 15.000 i IPS. Innskuddet fordeles slik at de små skjevheter jeg har i fondsfordelinge rettes opp. Med de foreslåtte skatteendringene regner jeg med at dette blir siste gang jeg setter inn penger. Detaljer om dette har jeg omtalt tidligere. Jeg kommer også til å gå gradvis inn i fond på min aksje og fondskonto. Hvor raskt det går vil være avhengig av om det er noen gode kjøpsmuligheter. Jeg kommer til å følge den investeringsstrategien jeg har brukt tidligere.

Dette vil føre til at gjelden øker betydelig. Kredittkortgjelden blir også høyere. Men det er en teknikk som funger og som gir gode resultater. Da får jeg bare leve med den høye risikoen som følger med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *