Ukens rapport

Jeg har hatt en litt svakere utvikling denne uken. Det skyldes i stor grad at over 30 % av investeringene er  Fidelity Switzerland A-CHF. Verdien av sveitsiske franc har normalisert seg etter et kunstig hopp for en uke siden. Siden jeg har giret opp fondene på min aksje- og fondskonto forsterkes effekten av alle endringer. Jeg har derfor fått en god avkastning totalt i januar. Jeg har tatt ut en god del avkastning denne uken. Det dyreste kredittkortet ble nedbetalt tidligere i år. Jeg har nå tatt ut nok penger til å betale ned det nest dyreste kortet.

Jeg sjekket min aksje- og fondskonto i dag. Gjeldsgraden er 73,79 %. Jeg kan tåle et kursfall på 5,9 % før jeg blir overbelånt. Avkastningen på min aksje- og fondskonto hittil i år tilsvarer en nominell årlig rente på 240,83 %. Det er betydelig mer enn jeg ville tjent på å bruke egenkapitalen til nedbetaling av kredittkort. Avkastningen på min IPS hittil i år tilsvarer en nominell årlig rente på 39,67 %. Det er mer enn de 6,7 % jeg trenger for å komme opp i 1 million ved pensjonsalder.

Hvis jeg ikke hadde studielån eller kredittkort så ville avkastningen av investeringene og inntekter fra bloggene hittil i år tilsvart 118,15 % av det jeg trenger for å kunne leve av det.

Slik investerer jeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *