Slik fungerer Trumf

Trumf er et bonusprogram der man opptjener poeng ved å handle i tilsluttede butikker. Medlemskap er gratis. Du kan registrere deg på nettsidene til Trumf. Du får tilsendt bonuskort du bruker når du handler for å registrere poengene. Kortet er ikke et betalingskort. Du må derfor betale kontant eller med bank/kredittkort. Registrerer du en bankkonto hos Trumf tjener du poeng når du bruker bankkort, men fremdeles kun i tilknyttede butikker. Fordelen er at du slipper å vise bonuskortet hvis du betaler med bankkort. Ved å registrere bankkontoen kan du få overført trumfpoengene gebyrfritt til bankkonto.

Nå må du bekrefte bankkontoen med BankID. Det er bare mulig å bekrefte en konto du selv eier. De som ikke bekrefter kontoen risikerer at Trumf sletter kontoen fra profilen. Trumf gir et varsel før det skjer. Det enkleste er bare å bekrefte kontoen med en gang.

Dagligvarer

Du får 1 % i Trumf-bonus i følende dagligvareforretninger:

 • Meny
 • Kiwi
 • SPAR
 • EUROSPAR
 • Joker
 • Ultra
 • Centra
 • Jacob’s
 • CC Mat
 • Helgø Matsenter

Når det er Trippel-Trumf Torsdag får du 3 % bonus. Dersom du oppgraderer til KIWI PLUSS får du 15 % på frukt og grønt. Melder du deg inn i Joker GLAD får du 5 % ekstra Trumf-bonus på alle dagligvarer du handler mandager. Hos MENY får du personlige kuponger på varer du kjøper ofte. For å se kupongene hos MENY må du logge deg inn på nettsiden. Det er samme brukernavn og passord som på nettsiden til Trumf. Du trenger bare aktivere kupongene på nettsiden. I butikken må du vise Trumfmedlemskortet hvis du ikke betaler med Trumf Visa eller et bankkort du har registrert hos Trumf.

Mester Grønn

Hos Mester Grønn får du:

 • 1 % Trumf-bonus på alle varer
 • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
 • 10% Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Norli

Hos Norli får du:

 • 1 % Trumf-bonus på nesten alle varer
 • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
 • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Det gis ikke Trumf-bonus på bæreposer, frimerker, gavekort, frakttjenester eller på bøker før ett år etter lansering iht. bokloven. Norli-butikkene på Oppdal, Støren og Tynset er eid av en konkurrerende dagligvarekjede og man sparer derfor ikke bonus her.

Apotek 1

Hos Apotek 1 får du:

 • 1 % Trumf-bonus på alle varer
 • 3 % Trumf-bonus hver gang det er Trippel-Trumf
 • Ekstra Trumf-bonus på utvalgte kampanjer

Drivstoff

 • Shell gir 30 øre i Trumf-bonus pr. liter drivstoff.
 • Esso gir 40 øre i Trumf-bonus pr. liter drivstoff.

Strøm

Trumf har en egen spotprisavtale med Gudbrandsdal Energi. Med trumfavtalen får du et påslag på 3,75 øre/kWh de første seks måneder og deretter 7,5 øre/kWh. Det er ingen faste avgifter. Avtalen forutsetter avtalegiro og eFaktura eller epostfaktura.

Du får også 2 % trumfpoeng på forbruk, men ikke på nettleie. Nye kunder får en bonus på 225 kr.

Eidsiva Energi gir 2 % trumf poeng på strømforbruk og 225 kr i bonus til nye kunder. Eidsiva Energi gir 2500 kr i bonus ved kjøp av solceller.

De gir 1000 kr i bonus ved kjøp av hjemmelader til elbil. Ferdig installert koster det 17.604 kr som betales rentefritt over 36 måneder sammen med strømregningen.

Fjordkraft gir 500 kr i velkomstbonus til Trumfmedlemmer ut juni. Etter det er velkomstbonusen 225 kr. Du får også 2 % Trumf-bonus på strømregninger. Avtalen har spotpris med et påslag på 3,90 øre/kWh i tillegg kommer 39 kr i månedsgebyr. Bryter du avtalen før det er gått 6 måned tar de 500 kr i gebyr.

Reiser

Bestiller du reiser med TUI får du 1 % Trumfpoeng. Bestiller du 120 dager i forveien er bonusen 3 %. Det eneste du trenger å gjøre er å koble din Trumf-konto med din TUI-konto.

Mobilabonnement

Talkmore gir 4 % Trumf-bonus. Nye kunder får 500 kr i velkomstbonus.

Kredittkort med trumfpoeng

Trumfvisa gir 2 % trumfpoeng ved kjøp i alle tilknyttede butikker. Når det er Trippel-Trumfkampanjer får du 4 %. Du får ingen poeng ved å handle i konkurrerende dagligvareforretninger i Norge. Velger du eFaktura, bruker kortet kun til varekjøp og betaler hele saldoen ved forfall er kortet helt gratis.

Shell Mastercard gir 40 øre pr. liter drivstoff på Shellstasjoner og 0,75 % på alle andre kjøp. Bruker du kortet kun til varekjøp og betaler hele saldoen ved forfall er kortet helt gratis.

Ved handel i butikker som er tilknyttet Trumf bør du bruke Trumf-medlemskortet før du betaler med Shell Mastercard. Da får du alle de vanlige trumffordelene i tillegg.

Viatrumf

Er du medlem av Trumf kan du bruke Viatrumf. Du får inntil 12 % Trumf-bonus i over 100 tilknyttede brukersteder på nett. Det er brukersteder innenfor de fleste bransjer som hotell, fly, klær, interiør, bokhandel og mye mer.

Uttak av trumfpoeng

Har du registrert bankkonto kan poengene overføres når du vil. Det er et minstebeløp på 10 kr.

Det er også mulig å bruke bonusen i KIWI, MENY, SPAR, Joker, Jacob’s og Nærbutikken. Du må først bestille uttaket på nettsidene til Trumf.

Poengene kan også overføres til Eurobonus. Ved overføring får du 10 Eurobonus-poeng pr. kr. Du kan automatisere overføringen til Eurobonus. Da får du 13,5 Eurobonus-poeng pr. kr. På InsideFlyer er det en egen diskusjonstråd for de som vil kjøpe trumfpoeng. De betaler gjerne 10-20 % ekstra.

10 kommentarer til “Slik fungerer Trumf

 1. Jeg får aldri noen beskjed om sparebeløp.Og aldri har jeg fått noen bonussjekk. Kan jeg få en forklaring på hvordan Trumf fungerer for meg ? Takk.

  1. Alle medlemmer av Trumf kan registrere seg på https://www.trumf.no/ Der er det mulig å se opptjent trumfpoeng og mulig å overføre til egen bankkonto. Når det gjelder bonussjekker så heter det » Dersom du sparer bonus jevnlig i våre butikker, vil du få tilsendt en bonussjekk fire ganger i året.» Jeg selv har reservert meg mot bonussjekker. Jeg overfører til min bankkonto når jeg vil ha ut penger.

  1. Du må først registrere et bankkort. Det gjør du ved å logge deg inn på trumf.no og velg «Mine kort»

   Når kontoen er registrert kan du ta ut penger ved å velge «Bruk Bonus» og så «overfør til bankkonto»

  2. har prøvd å overføre mine penger på trumfkortet til min bankkonto!Får det aldri til !?Vil gjerne ha hjelp til det!

 2. Kan man bruke mastercard og oppspare bonus poeng? Fikk ikke muligheten til å legge til mastercard hvertfall..

  1. Det eneste som kan legges til er kort med bankaxaptlogoen. Du må da registrere kontonummeret kortet er tilknyttet. Kredittkort fra ya bank har bankaxeptlogoen og kan legges til ved å registrere kontonummeret som står på baksiden av kortet. jeg er ikke kjent med at andre kredittkort kan legges til.

  1. Jeg kan faktisk ikke huske hvor lang tid det tok, men kan ikke se for meg at det tar spesielt lang tid. Du vil se det på betalingsterminalen om kortet er trumfregistrert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *