Kredittkort gir gode inntekter

Jeg opprettet en egen blogg for markedsføring av kredittkort, Kortsiden, for å kunne tone ned den type innhold på Sparesiden. jeg hadde egentlig tenkt å konsentrere meg om Sparesiden og la kortsiden bare være. Kortsiden er overfylt med reklame, har lite innhold (43 poster og 10 sider) og lite trafikk ( under 130 unike sidevisninger i gjennomsnitt pr.måneden). I år har Kortsiden likevel gitt 250 kr i inntekter i gjennomsnitt pr. måned. Av inntektene fra TradeDoubler kommer 2/3 av inntektene fra kortsiden. Når jeg sjekker adsense-kontoen ser jeg at Kortsiden har 80 % av inntektene, halvparten av klikkene, men kun 10-12 % av sidevisningene.  Forklaringen er ganske enkelt at Kortsiden har en veldig høy klikkrate og at markedsføring av kredittkort og forbrukslån betales veldig godt. Det er tydeligvis mange av de som besøker Kortsiden som allerede har bestemt seg får å skaffe seg et kredittkort. Når det så i tillegg betales veldig godt uten at noen trenger bruke penger eller kjøpe noe så kan det fort bli lønnsomt. Det jeg oppdaget da jeg skulle finne annonsører til Sparesiden var at det i TradeDoublers finans-kategori stort sett bare var kredittkort og forbrukslån. Det er tydeligvis der pengene ligger.

Jeg har kommet til den konklusjon at jeg vil bygge videre på Kortsiden får å ha den som en ren inntektskilde.

2 kommentarer til “Kredittkort gir gode inntekter

 1. Hei, leser begge dine sider med stor interesse. Har lenge savnet mer info på kortsiden.com siden jeg har en rekke kort med forskjellige fordeler til hvert sitt bruk.

  Nå kan det se ut som du er litt sent ute med å forbedre den, kom over siden til kredittkortportalen.no i forgårs, som er den beste oversikten jeg har sett noensinne, virkelig bra laget.

  Sparesiden din synes jeg er veldig bra, spesielt når du har utfordret etablerte sannheter, tenker eksempelvis på IPS.

  Kan hende du kunne skrevet litt om forsikringer ? Mange som er dobbeltforsikret, og mange som har barneforsikringer som egentlig ikke gir en så mye.

  1. Jeg hadde opprinnelig tenkt å prioritere Sparesiden og emigrasjon.com og heller la de andre bloggene være. Dette har jeg omtalt på https://www.sparesiden.com/mitt-prosjekt/
   Men i den senere tid har jeg sett at mesteparten av reklameinntektene kommer fra kortsiden.com. Det er åpenbart en blogg jeg må fokusere mer på. Du har et poeng med hensyn til dobbelforsikringer. En har egne forsikringer, forsikringer via kredittkort, gjennom fagforeninger og arbeidsgiver. Da kan en lett bli dobbelt forsikret. Den mest meningsløse forsikringen en kan kjøpe er når en kjøper et PC på Elkjøp og betaler mye ekstra for å få den forsikret. Den er dyr og ofte hvil tap og skade dekkes av andre forsikringer du har som innboforsikring og reiseforsikring. Innbrudd i bil dekkes også av kasko. Du sparer så mye på ikke å kjøpe slike forsikringer hos Elkjøp at du har råd til å ta et tap den ene gangen det skjer noe som ikke dekkes av andre forsikringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *