Nå bruker også jeg TradeDoubler

Jeg har i helgen registrert meg på TradeDoubler og så vidt begynt å søke på programmer.
Det vil bli en moderat økning av reklamen på sidene for ikke å skremme bort besøkende. Selv om jeg har hatt en stor vekst den siste tiden er det ennå langt igjen. Jeg kommer til å være kresen ved valg av programmer. Det blir nok også litt prøving og feiling. Jeg synes registreringen på TradeDoubler fungerte rimelig greit. Jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag siden jeg ikke kjenner til noen andre tilsvarende på norsk. Likevel synes jeg at TradeDoubler gir stor grad av valgfrihet i forhold til sponsorer, hva slags reklame en ønsker og plassering. Det eneste jeg har å sammenligne med er Adsens, som her på blogger.com er lett å sette opp, men du må til en viss grad ta den reklamen du får. Det eneste jeg har å utsette på TradeDoubler er at du må søke og bli godkjent på hvert enkelt program. Dermed må du sette deg inn i den enkelte sponsors krav og betingelser og vente på å bli endelig godkjent. Kan en leve med dette er det greit nok.
Det er så mange som bruker TradeDoubler at det kanskje ikke blir så ekstremt mye penger på hver. Men lommepenger kommer alltids godt med. Det avgjørende er selvfølgelig hvor mye trafikk en genererer. Der har jeg en lang vei å gå.

2 kommentarer til “Nå bruker også jeg TradeDoubler

  1. Jeg bruker Tradedoubler til bloggen min og det ser ut som det tar lang tid før folk begynner å klikke på annonsene. Pengene kommer ikke av seg selv. Bloggen må oppdateres og leserne må engasjeres. Det er noe jeg og mange andre bloggere jobber hardt med.

    1. Det er krevende å få nok trafikk til at det blir penger av det. Det er også viktig å velge annonsører som betaler godt og som er relevante for bloggens lesere. Jeg har opplevd at det å tjene penger på TradeDoubler var lettere enn jeg hadde trodd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *