Jeg har søkt om et nytt kredittkort

Jeg har søkt om Shell Mastercard. Kortet gir 1 % trumfpoeng på alle kjøp.Tanken var å legge mesteparten av forbruket på dette kortet. Jeg fikk en kredittgrense på bare 10.000. Det gjør det vanskelig.

Normal bruker jeg 6.000-9.000 i måneden. Fortsetter jeg å bruke kortet til jeg betaler det ned på forfallsdato så stanger jeg fort hodet i kredittgrensa. Det må jeg bare leve med. Jeg får eventuelt vente tre til seks måneder før jeg søker om en høyere kredittgrense. Et annet problem er at det ser ut til at de ikke følger kalendermåneden. Jeg kommer til å bruke avtalegiro og da er det litt dumt at regningen forfaller fem dager etter lønningsdag, spesielt med den lave kredittgrensen.

Jeg kommer fortsatt til å bruke Trumf Visa i de dagligvarebutikker som er tilknyttet Trumf.

Det blir dermed fem kredittkort som brukes til varekjøp, to til de fleste daglige kjøp, to som brukes en gang i blant og et i forbindelse med bloggene.

4 kommentarer til “Jeg har søkt om et nytt kredittkort

 1. Hei
  Noen kredittkort tillater at man betaler inn penger på kortet for på den måten å øke kredittgrensen. Om det gjelder Shell vet jeg ikke…

  1. Det er nok fullt mulig å betale inn på kortet slik at jeg harv ekstra penger å bruke. For meg er noe av poenget å få et rentefritt lån. Jeg har såpass mye dyr gjeld at jeg tar imot alle rentefrie lån jeg får. normalt så vil nok en kredittgrense på 10.000 kr holde så vidt. Spesielt siden jeg fortsatt kommer til å bruke trumf Visa der det koret gir 2 %. jeg har også Ikano Visa som gir 1 % rabatt på dagligvarer. Den eneste ulempen med det kortet er at de ikke tilbyr avtalegiro.

 2. Jeg bruker Shell kortet til alt, men jeg har også et Ikano kort. Begge har samme leverandør, så det jeg gjorde var å kontakte kundeservice som justerte opp kreditt på Shell kortet, og tilsvarende ned på Ikano kortet.

  1. Tanken slo meg da jeg logget meg inn. Da jeg søkte om Flexi Visa fikk jeg beskjed om å ringe å fortelle hvordan jeg ville ha min eksisterende kredittgrense fordelt mellom Gebyrfri Visa og Flexi Visa. De ville ikke øke den totale kredittgrensa.

   Det er mulig at 10.000 holder. Jeg får se hva jeg gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *