NAF Fordel Xtra gir lite rabatt på bensin

Dette er et kredittkort som kun tilbys medlemmer av NAF. Jeg har derfor valgt å ikke inkludere det i min vanlige oversikt over kredittkort som gir rabatter. Kortet fungere både som NAF medlemskort og kredittkort. Dette betyr at du får dine vanlige NAF-fordeler pluss de fordeler kredittkortet gir.

Ved kjøp av bensin vil du som NAF medlem få 30 øre rabatt. NAF rabatten gjelder på Statoil- og Beststasjoner, samt 1-2-3 automatanlegg i Norge. Rabatten gjelder ikke på Statoil Truckstasjoner. Ved å bruke dette kortet vil du i tillegg få 3 % rabatt. Denne 3 % rabatten gjelder også på alle andre bensinstasjoner over hele verden. Jeg er ikke imponert over denne rabatt ordningen. Du finner andre kort som gir 3,65 % rabatt eller 4 % kredittkortet har også en lav årlig grense på 1000 kr på denne 3 % rabatten. Mitt råd er at dersom du er NAFmedlem så bruk dette kortet bare der du kan kombinere 30 øres rabatten og 3% rabatten. På alle andre bensinstasjoner bør du bruke andre kort.

Brukes kortet kun til varekjøp og hele fakturaen betales ved forfall er det gratis for de som bruker eFaktura. De tar 35 kr i gebyr for papirfaktura. Nominell rente på 21,35 % er høyere enn de fleste andre kort. Valuta påslaget i Europa er de vanlige 1,75 %. I resten av verden er det 2 %. Dette er høyer enn de fleste andre kort. med unntak av Statoil- og Beststasjoner, samt 1-2-3 automatanlegg i Norge så gir dette korte dårligere rabatt enn mange andre kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *