Få rabatt på netthandel

Det finnes et hav av kuponger og rabattordninger for de som handler på nett. Du kan spare mye ved å søke etter kuponger i Google. Dette kan være tidkrevende og ofte er det vilkår og begrensninger på slike rabatter og kuponger. Et alternativ kan være å bli medlem av nettsider som gir penger tilbake i en rekke butikker. Da har du et sted å forholde deg til og du vet at du uansett ikke betaler full pris.

KickBack

KickBack.no gir deg penger tilbake ved kjøp i 270 nettbutikker. Pengene kan veksles inn i forskjellige gavekort eller utbetales til bankkonto. KickBacks du får varierer fra et fast beløp til 10 % av det du handler for. De enkelte butikker har noen begrensninger som at KickBacks ikke gis i tillegg til andre rabatter, eller varer lagt ut på spesielle tilbud. KickBacks regnes heller ikke av moms og frakt. Antall steder der du kan få KickBacks er så høyt at de fleste vil kunne få rabatt der de uansett handler på nett, enten det gjelder klær, reise, hotell, bilutleie, bøker eller annet.

Santander har et tilsvarende KickBack for sine kredittkort, Gebyrfri Visa, Flexi Visa og Santander Red. De opererer med over 220 nettbutikker som gir kickbacks. Jeg vet ikke om det er nøyaktig de samme butikkene, men etter det jeg kan se virker det som om det er mange av de samme nettbutikkene.

Forskjellen mellom Santanders program og KickBack.no er at Santander setter pengene rett inn på kredittkortet, mens KickBack.no betaler til bankkonto først når du har tjent 200 kr.

KickBacks.no virker greit for de som ikke kan eller vil bruke kredittkort. De som gjerne bruker kredittkort på nett kan sjekket ut Santander KickBack. Dersom du får like bra rabatt der i de samme butikkene så er det enklere med penger rett inn på kredittkortet.

Jeg har en liste over kredittkort som gir rabatter. Det er nok litt mer praktisk, men da er du avhengig av å bruke kredittkort.

Viatrumf

Er du medlem av Trumf kan du bruke Viatrumf som fungerer veldig likt som Kickback. Du får inntil 12 % trumfbonus som du kan ta ut i kontanter. De har over 100 tilknyttede brukersteder på nett. Det er brukersteder innenfor de fleste bransjer som hotell, fly, klær, interiør, bokhandel og mye mer.

Les mer om Trumf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *