Ukens rapport

Jeg har hatt en god utvikling. Siden jeg har giret opp fondene på min aksje- og fondskonto forsterkes effekten av alle endringer. Jeg har derfor fått en god avkastning totalt i januar. Jeg har tatt ut en god del avkastning i januar. De to dyreste kredittkortene er nedbetalt.

Jeg sjekket min aksje- og fondskonto i dag. Gjeldsgraden er 74,07 %. Jeg kan tåle et kursfall på 5,35 % før jeg blir overbelånt. Avkastningen på min aksje- og fondskonto hittil i år tilsvarer en nominell årlig rente på 212,48 %. Det er betydelig mer enn jeg ville tjent på å bruke egenkapitalen til nedbetaling av kredittkort. Avkastningen på min IPS hittil i år tilsvarer en nominell årlig rente på 39,77 %. Det er mer enn de 6,7 % jeg trenger for å komme opp i 1 million ved pensjonsalder.

Hvis jeg ikke hadde studielån eller kredittkort så ville avkastningen av investeringene og inntekter fra bloggene hittil i år tilsvart 134,64 % av det jeg trenger for å kunne leve av det.

Slik investerer jeg

4 kommentarer til “Ukens rapport

  1. Er det noe spesiell grunn til at du har pådratt deg kredittkortgjeld? Går vel ikke som hånd i hanske å ha lån på over 20% effektiv rente og samtidig skrive om økonomi på sparesiden? Bare lurer.

    1. Det var en kort periode med et for høyt forbruk. Jeg mener jeg har mye kunnskap som andre kan ha nytte av, derfor driver jeg Sparesiden. Leserne får selv vurdere om det jeg skriver virker fornuftig eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *