Erfaringer med TradeDoubler

Jeg har siden februar 2012 brukt TradeDoubler. Inntektene jeg har fått har vært gode sett i forhold til trafikken på bloggene.

Registreringen av meg og meg og bloggene gikk greit. Det å finne annonsører å søke på programmer gikk også greit. Det hender det tar litt tid før annonsørene godkjenner nettsiden. I noen tilfeller godkjente annonsøren bloggen med en gang, mens andre annonsører veter i flere måneder. Du kan legge ut annonser før bloggen blir godkjent, men du får ikke betalt før bloggen er godkjent. Dersom bloggen ikke blir godkjent får du ikke betalt. Jeg har bare fått avslag en gang så risikoen er liten. Du får normalt ikke betalt for klikk eller bare det å vise annonser. Det som utløser betaling er at de som klikker på annonser kjøper et produkt foretar en registrering eller leverer en søknad. Du har hele tiden tilgang til statistikk over hva du har tjent. Problemet er at tallene som viser hva du har tjent er foreløpige tall. De blir ofte korrigert i etter tid slik at penger du trodde du hadde tjent blir strøket. Du bør ikke ta noe for gitt før pengene er på konto. Det kan ta flere måneder fra et salg til pengene blir utbetalt. TradeDoubler betaler ut hver måned hvis du har tjent 500 kr. Beløp under dette overføres til neste måned.

TradeDoubler har også automatiske annonsekoder du kan legge ut på bloggen. Da velger du bare kategori og får forskjellige annonser på nettsiden uten at du trenger å velge annonser selv. Det er en funksjon jeg ikke selv har erfaringer med.

Jeg er rimelig fornøyd med TradeDoubler, men ser at jeg må ha mer trafikk skal det bli mye penger av dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *