Kash med rabatt og inntil 9 måneder rentefri kreditt

Kash er et kredittkort med fast rabatt på 1 % på bensinstasjoner og i dagligvareforretninger. I tillegg har de bransjerabatter hver måned med inntil 10 % rabatt. De lager en ny tabell hvert halvår. All rabatt trekkes direkte fra regningen. Det er en årlig grense på 5000 kr totalt på rabattene.

MÅNED BRANSJER RABATT
JANUAR HUS & HJEM 5 %
FEBRUAR SPORT & FRITID 7 %
MARS RABATT PÅ ALT! 4 %
APRIL BIL OG TILBEHØR 6 %
MAI KLÆR & SKO 7 %
JUNI OPTIKK 10 %

De har også månedens bransjetilbud der du får spesialtilbud fra ulike butikker og kjeder.
Kortet koster ingenting dersom du velger eFaktura, bruker kortet kun til varekjøp og betaler hele fakturaen ved forfall. Med en nominell rente på 21 % ligger kortet på et normalt nivå. Du kan lett finne kort med lavere rente. Faktura tilsendt i posten koster kr 35.

De tilbyr en tilleggstjeneste de kaller selvvalgt finansiering. Da kan du på enkelte kjøp utsette betalingen i inntil 9 måneder mot et gebyr. Du trenger ikke bli godkjent i butikken, men logger deg inn på nettsiden til Kash og søker der. Gebyrene er såpass høye at det kun vil være lønnsomt dersom du foretar et stort kjøp og vet at du må ha flere måneder på å betale. For de fleste ting du kjøper vil dette neppe være lønnsom. Betaler du tilbake raskt er det også bedre å bare bli belastet vanlige renter. Du får uansett inntil 50 dager rentefri kreditt.

Via Kash nettsider kan du også velge delbetaling med nominell rente på 9,9 %. Det høres bra ut, men du blir belastet et gebyr på 295 kr og 45 kr i måneden. Du må kjøpe for et stort beløp før dette blir lønnsomt.

Sjekk gjerne ut min oversikt over kredittkort som gir rabatter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *