Mindre rabatter på dagligvarer

Jeg brukte tidligere kredittkort fra Ya bank til dagligvarer. De ga 3 % bonus. Sammen med medlemskap i Coop og Trumf betydde det at jeg fikk 4 % uansett hvor jeg handlet.

nå gir ikke Ya bank bonus på dagligvarer. Jeg bruker derfor Trumf visa til alle kjøp bortsett fra klær og utgifter til bloggene. jeg kunne nok kommet litt bedre ut ved å bruke flere kort, men ser ingen grunn til å gjøre ting mer komplisert enn nødvendig. jeg har satt det opp til å bli betalt fullt ut automatisk på lønningsdagen. Dette er praktisk, enkelt og fungerer helt fint. Jeg fikk 2323,35 kr i bonuser og rabatter i 2017. Det blir mindre i år. Men det er bare sånn det er. Det som er viktigst å fokusere på er forbruk og inntekter.

2 kommentarer til “Mindre rabatter på dagligvarer

  1. Jeg benyttet også Ya bank tidligere, og var litt irriterende at de sluttet med rabatt på dagligvarer.

    Nå benytter jeg Coop Mastercard som gir 1% ekstra kjøpeutbytte på alle kjøp (untatt konkurrerende dagligvarebutikker). Men der har jeg Ikano Visa som gir 1% rabatt på dagligvarer, så det benytter jeg til dagligvarer i andre butikker enn Coop.

    1. Ikano Visa har en del gode rabatter. De gir f.eks 7 % på klær i mai. Ellers så har jeg tanker om å søke Shell Mastercard. De gir 1 % på alle kjøp som du kan ta ut når du vil. De tilbyr også avtalegiro. Det er en fordel siden jeg forsøker å automatisere mest mulig. Det kan kombineres med Coop-medlemskort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *