Få en billig ferie

Nå som vi går over i feriemodus er kanskje penger det siste en er opptatt av. Det gjør det faktisk enda viktigere å ha økonomi litt i bakhodet.

Billig hotell

YX Visa har en egen hotellportal med 150.000 hoteller over hele verden. Portalen har prisgaranti. Hvis du finner lavere pris et annet sted betaler de differansen. Dersom du er medlem av Coop bør du også sjekket ut Coop Hotellkupp. Der finner du gode tilbud på hotell i Norge og ellers i Europa.

Billige flybilletter

Norwegiankortet er et kredittkort som gir CashPoints som kan brukes til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Du får 20 % Cashpoints på fullprisbilletter hos Norwegian, 5 % på lavprisbilletter og 1 % på alle andre varekjøp. Bruker du kortet kun til varekjøp og betaler ned hele saldoen ved forfall er det helt uten kostnader. Det koster kr 45 å få faktura tilsendt i posten, men eFaktura er gratis.

Billig valuta

Reiser du utenlands kan det være lurt å ha med noe i kontanter. Bankene tjener penger på vekslingskursen og tar normalt også et fast gebyr på toppen. Forexbank selger valuta uten gebyr. Ta vare på kvittering og du kan veksle tilbake uten gebyr. Best valutakurs får du ved å bruke kort. Selv om kortene har et valutapåslag blir det billigere enn å kjøpe utenlands sedler i bank. Det fleste kort har 1,75 % valutapåslag. Du bør likevel sjekke valutapåslaget siden noen kort har valutapåslag på 2 %. Det finnes kort med kun 1,5 % valutapåslag, men da er det ofte andre gebyrer. Ikano Visa gir 4 % rabatt på alle kjøp i utenlandsk valuta i juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *