KickBack

Ved å registrere deg på KickBack får du penger tilbake ved kjøp i flere hundre nettbutikker. Pengene kan veksles inn i forskjellige gavekort, f.eks. et Visa gavekort som kan brukes over alt der visa aksepteres. KickBacks du får varierer fra et fast beløp til 10 % av det du handler for. De enkelte butikker har noen begrensninger som at KickBacks ikke gis i tillegg til andre rabatter, eller varer lagt ut på spesielle tilbud. KickBacks regnes heller ikke av moms og frakt. Antall steder der du kan få KickBacks er så høyt at de fleste vil kunne få rabatt der de uansett handler på nett, enten det gjelder klær, reise, hotell, bilutleie, bøker eller annet.

Santander har et tilsvarende KickBack for sine kredittkortkunder. De opererer med over 200 nettbutikker som gir kickbacks. Jeg vet ikke om det er nøyaktig de samme butikkene, men etter det jeg kan se virker det som om det er mange av de samme nettbutikkene.

Forskjellen mellom Santanders program og KickBack.no er at Santander setter pengene rett inn på kredittkortet, mens KickBack.no betaler ut i form av gavekort. Du kan selv velge gavekort, men kortene har ofte et minstebeløp og gebyrer. Med unntak av Visa Spendon så er det begrensninger på hvor du kan bruke gavekortene.

KickBacks.no virker greit for de som ikke kan eller vil bruke kredittkort. De som gjerne bruker kredittkort på nett kan sjekket ut Santander KickBack. Dersom du får like bra rabatt der i de samme butikkene så er det enklere med penger rett inn på kontoen enn gavekort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *