Veien videre

Jeg har nå etter et års aktiv blogging fått Sparesiden opp på et nivå der inntektene utgjør en forskjell. Inntektene er fremdeles små. Jeg pleier å si at det har økt fra lommerusk til lommepenger. Det var først i august i fjor jeg begynte å arbeide aktiv med Sparesiden. Jeg la ut mer innhold og markedsførte bloggen på forskjellige diskusjonsfora. Dette ga en økning i trafikken og etterhvert også noe mer inntekt. Tidlig i år ble jeg medlem av TradeDoubler, la ut mer reklame og fikk en økning i inntektene. Planen nå er en tredje økning av inntekter ved å få etablert flere blogger. Målsettingen er å få 10 blogger som gir inntekt. Jeg har mye igjen å gjøre på de andre bloggene, men tror at med litt innsats vil jeg få opp inntektene fra de bloggene. Teknikken jeg kommer til å bruke er den samme som på Sparesiden, nemlig å legge ut mer innhold. Etterhvert som jeg får mer innhold og mer trafikk vil jeg også legge ut mer reklame på de bloggene. På Sparesiden tror jeg mengden reklame bør holdes på det nivået jeg har. I første omgang er det Emigrasjon jeg kommer til å jobbe med. Det er lett å finne noe å skrive om et annet land. Det er mye som bør gjøres med den bloggen. jeg kommer til å øke antall poster fra dagens 48 til 100 i løpet av året. Dette kommer i tillegg til annet arbeid med bloggen. Sparesiden vil bli oppdatert og vedlikeholdt. De andre bloggene vil også få mer innhold og litt fiksing. Spesielt vil dette gjelde Kortsiden, som jeg håper kan gi noe inntekt. Så får vi se om dette hjelper.

2 kommentarer til “Veien videre

  1. Takk for fin blogg. Registrerte meg på tradedoubler, men finner ikke ut hvilke annonser som gir inntekt per visning på min side, hvis noen overhode gjør det. Hjelp ?

    Mvh Anders

    1. Fint du likte bloggen. Min erfaring med TradeDoubler er at annonsøre krever noe mer enn bare visning eller klikk for å betale. Ofte så kreves det at den som klikker på en annonse registreree seg, kjøper et produkt eller leverer en søknad. Enkelte annonsører betaler så godt at det er bedre enn f.eks Adsense selv om du ikke får betalt for hvert klikk. Du kan eventuelt spørre på bareblogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *