Inntekter fra TradeDoubler

Jeg har nå for tredje måned på rad fått penger fra TradeDoubler. Det er fremdeles moderate inntekter. Bloggen min har en enkel utforming uten mange avanserte funksjoner. Jeg har kun noen og tredve unike besøkende pr dag. Selv om beløpene jeg får utbetalt ikke er store er det fascinerende at det ikke skal mer til for å tjene penger. Jeg har flere andre blogger og håper å få opp besøk og inntekter på dem. Det har jeg tenkt å klare ved å ganske enkelt legge ut mer innhold. Klarer jeg å tjene penger på de andre bloggene så håper jeg at totalen kan bli så høy at det virkelig monner. Jeg tjener mye mer etter at jeg registrerte meg på TradeDoubler. Adsense reklamen gir en utbetaling med over et halvårs mellomrom. det er åpenbart at Adsense er en mye dårligere inntektskilde enn TradeDoubler.

2 kommentarer til “Inntekter fra TradeDoubler

  1. hei,
    jeg har faktisk helt mottsatt erfaringer. får mer gjennom adsense enn tradedoubler. men jeg har jo flere visninger med adsense som selvfølgelig kan være noe av årsaken.

    1. Det er godt mulig det er avhengig av hvilke annonsører en velger. Det er mulig det er forskjeller mellom bransjene. Innenfor finans er det noen annonsører som betaler svært godt. Jeg har mer annonser fra TradeDoubler enn Adsense. Det er også noe av forklaringen. Fordelen med TradeDoubler er at du kan velge annonsører selv. Da kan du plukke de som er mest lønnsomme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *