Gebyrfri Visa gir 100 kr til nye kunder

Jeg har lenge hatt Gebyrfri Visa. Kortet har jeg ikke brukt på lenge. Jeg fant andre kort med lavere rente og andre fordeler.

Gebyrfri Visa koster ingenting å ha dersom du bruker det kun til varekjøp og betaler hele saldoen ved forfall. Nå får nye kunder 100 kr satt inn på kortet. De har også rabatter på inntil 30 % hos utvalgte brukersteder. Dette gjelder enkelte skoforretninger, restauranter, flyselskaper og bilutleiefirmaer.

Gebyrfri Visa har en effektiv årlig rente på 23,41 %. Nominell renten på varekjøp er 20,42 % og 26,4 % på kontantuttak. Valutapåslaget er 1,75 %. De tar ingen gebyrer. Ved purringer og inkasso følger de de offentlige satsene. Dette er det eneste kortet jeg vet om som har høyere rente på kontantuttak enn på varekjøp. Det er ingen rentefrie dager ved kontantuttak. Du kan logge deg inn å overføre penger til egen bankkonto eller betale regninger. Alt dette regnes som kontantuttak. Det er dyrt. All innbetaling vil bli avregnet den delen av saldoen som har høyest rente. Det hjelper litt, men likefullt er kortet dyrt ved kontantuttak. Dersom du ikke betaler eller saldoen ved forfall vil det for varekjøp bli beregnet renter fra bruksdatoen.Fakturaen blir sendt som epost hvis ikke du aktivt velger å få den tilsendt i posten. De tilbyr ikke eFaktura eller avtalegiro.

Få rabatt med kredittkort. Billige kredittkort.