Ikano Visa gir 10 % rabatt

I august får alle som handler med Ikano visa 10 % rabatt ved kjøp av musik, bøker og spill.
Ikano Visa har en høy årlig grense for rabatt på hele 5.000 kr. Rabatten trekkes direkte av regningen. Med bruk av efaktura er kortet helt gratis. Brukes kortet kun til varekjøp og hele fakturaen betales ved forfall koster det ingen ting.

I august får du også 10 % rabatt ved kjøp på CDON.NO. Den rabatten kommer i tillegg og kan bare brukes en gang.

Kortet har fast rabatt på 1 % i dagligvareforretninger og på bensinstasjoner. Kortet gir 2 % rabatt på Shell. Sjekk ut detaljene på nettsiden til Ikano Visa.

Jeg har tidligere omtalt dette kortet og mange andre kredittkort som gir rabatter

Jeg har laget en oversikt over bokhandlere på nett.

5 kommentarer til “Ikano Visa gir 10 % rabatt

 1. Hei.
  Ikano Visa gir to prosent på ESSO, på Shell får man kun den vanlige bensinrabatten på 1 prosent.

  Merk forøvrig at f.eks. Platekompaniet er registrert hos Visa med en mcc-kode for elektronikk. Så der vil man ikke få 10% rabatt for kjøp av CD’er. Dette gjelder nettbutikken, antar det samme gjelder også for de fysiske butikkene.

  Ellers er det misvisende at du skriver «spill». Også en ren spillbutikk som Gamestop er registrert med kode for elektronikk så der vil man heller ikke få denne rabatten med Ikano Visa.

  Men kjøper man et spill i en butikk som er registrert som bokhandel eller platebutikk hos Visa så vil man selvfølgelig få korrekt rabatt.

  1. Jeg har gitt en generell beskrivelse av rabatten og henvist til nettsidene til Ikano Visa der folk selv kan se alle detaljer og forbehold. Dette er gjort for at ikke artikkelen skal bli full av alle mulige detaljer som ikke alle er like interresert i. Formuleringen » Sjekk ut detaljene på nettsiden til Ikano Visa.» er brukt nettopp for å vise at ikke alle om og men er med i denne artikkelen. På nettsidene til Ikano Visa står det tydelig at det gis 2 % rabatt på Shell. Se http://www.ikanovisa.no/rabattprogrammet/faste-rabatter

 2. En ting til: I motsetning til i USA så finnes det i Norge ikke noen oversikt over hvilke mcc-koder de forskjellige butikkene er registrert med hos Visa. Derfor risikerer man at man ikke får den bonusen man tror man vil få, jfr. min kommentar over.

  Men det er noen som har tatt initiativ til en oversikt som ligger på http://tinyurl.com/9sj8fyy Fint hvis du kan reklamere litt for denne på sida di. Den er helt avhengig av input fra brukere av kredittkort med bonusordninger.

  1. Dette er faktisk et proble. Det ville hjulpet om kortselskapene i hverfall kunne navngi de største brukerstedene der en får rabatt. De burde vært mulig for butikkene å opplyse om koden. Den koden burde kunne stå sammen med Visa logoen. En fysisk butikk og en nettbutikk viser tydelig frem Visa logoen og burde også kunne vise den koden de er registrert med. Eller så er det et prisverdig tiltak å sette opp en oversikt slik som på den nettsiden.

 3. He, he, gikk litt fort i svingen. Jeg blandet sammen 365 Direkte og Ikano, Esso og Shell…

  Ang. MCC: Obos Mastercard er vel det eneste kortet jeg vet om som nevner en del større kjeder som gir rabatt med kortet, men jeg vet av erfaring at noen butikker er feilregistrert hos Visa, selv om kanskje 98% av de øvrige butikkene i kjeden er korrekt registrert.

  Har vært i kontakt med Visa om en oversikt, men de henviser til at det flere kortinnløsere i Norge og at Visa sentralt ikke har noen oversikt. Merkelig når Visa i enorme USA har en egen søkemotor på nettet hvor man kan søke opp butikk og få opp mcc-kode. Skulle tro det er noen flere kortinnløsere i USA enn her…

  Godt forslag om å merke i butikken, men min erfaring er at mange butikker faktisk tar kredittkort uten at de har et eneste merke som sier noe om det. Mulig fordi aksept av kredittkort er dyrere enn Bankaxept og at de ikke vil «reklamere» for det, men ha det i bakhånd? Jeg ser at mange terminaler har et klistremerke med et langt nummer (antakelig terminalens unike nummer), hvorfor da ikke som du foreslår mcc-koden også?

  Men det beste hadde jo vært en søkemotor som i USA….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *