3,85 % rente på sparekonto Blue Step Finans

SparekontoPluss er en konto du kan åpne og disponere på nett. Sammenlignet med Nordax Finans så er det mye enklere administrasjon. Nordax Finans krever at en sender inn skjema pr post for å åpne konto og for å ta ut penger. Dersom du synes det er tungvint så er en litt laver rente hos Blue Step Finans kanskje til å leve med. Blue Step Finans er medlem av det norske banksikringsfond og ikke den svenske slik som Nordax Finans. Du kan sette inn to millioner hos Blue Step Finans isteden for den 750.000 kr grensen Nordax Finans har. De fleste har ikke så mye penger i bank at det er noen relevant problemstilling. Du må ganske enkelt velge mellom 3,85 % hos Blue Step Finans og gjøre alt på nett, eller 4,25 % hos Nordax Finans og sende inn skjema for kontoåpning og uttak pr post.

Sjekk ut Blue Step Finans:
http://www.bluestep.no/Spare.aspx

4 kommentarer til “3,85 % rente på sparekonto Blue Step Finans

 1. Hei
  Hva er grunnen, tror du, til god rente ved blue step og nordax finans? Er der risiko involvert å ha pengene sine der? Jeg tenker da først og fremst på nordax finans. Jeg vudrere nemmelig å plassere penger der.

  Line

 2. Nordax finans er medlem av den svenske innskuddsgarantien. Pengene er dermed helt trygge. de har en lavere beløpsgrense, men Nordax godtar ikke innskuddhøyere en det beløp svenske myndigheter garanterer for. De erikke tilknyttet det norske betalinssystemet, noe som er dyrt. Alle uttak må dermed odretas manuelt. Blue Step finans er medlem i den norske garanti ordningen på lik linje med andre banker. Jeg vil anta at de har høy rente av markedsføringshensyn. Det er et velkjent trikks å tilbye noe for en god pris å håpe at kunder også velger andre produkter. f.eks dyre usikkrede lån. De spare mye penger på ikke å tilby kort og regningsbetaling.

 3. Jeg tenker også på og velge Nordax Finans,men ser
  at det skrives at «alle uttak på ordnes manuel».
  Betyr det atjeg ved uttak må REISE til Stockholm
  eller at jeg kan sende faxbeskjed/brev i posten ?

  Takknemlig for svar

  mvh

  kjell

 4. Du trenger ikke reise. Du kan laste nedd skjema for uttak på nett eller bestille skjema. Skjema må fylles ut og sendes inn i original pr post. For å åpne konto må du registrere deg på nett, så får du tilsendt skjema du må returnere pr post. Bruk heller Blue Step Finans

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *