4,25 % innskuddsrente hos Nordax Finans

Nordax Finans tilbyr sparekonto med 4,25 % rente på innskudd inntil 750.000 kr. Det er ingen gebyrer, uttaksbegrensninger eller krav om minsteinnskudd. Dette er en ren sparekonto. Oppretting av konto må gjøres manuelt ved innsending av skjema og kopi av legitimasjon. Innskudd gjøres ved å overføre penger til Nordax Finans og bruke ditt kontonr. som KID. Uttak gjøres ved innsending av skjema som kan lastes ned på deres hjemmeside og sendes inn. Banken er medlem av den svenske innskuddsgarantien som sikrer innskudd inntil 100.000 EUR

Oppdatert 03.10.2011:

Blue Step Finans har 3,85 % rente og både åpne konto og uttak kan skje på nett. Banken er også med i den norske bankgarantien

4 kommentarer til “4,25 % innskuddsrente hos Nordax Finans

  1. Jeg sparer selv her men er litt urolig i forhold til at bankinnskudd i Nordax er sikret gjennom den svenske bankgarantien som er sikret i Euro. Euro er jo som kjent ikke «sikker som banken» lenger den….

    1. Dersom Euroen svekkes vil det kunne bety at dette taket på 750.000 blir redusert. Men hvis det beløp du har investert er betydelig lavere enn dette så vil ikke det være noe problem. Det er den svenske stat som garanterer ikke EU. Sverige og svenske banker har en helt annen økonomi enn Sør-Europa. Sansynligheten for at banken går konkurs er tilstede, men moderat. Bare pass på at innestående ligger godt under 100.000 EUR. Euroen blir ikke verdiløs selv om den i værste fall skulle falle i verdi.

    1. Takk for oppdateringen. Det har nok sammenheng med at Norges Bank nylig reduserte renta med 0,25 %. Det er fremdeles dem beste renten du kan få på bankinnskudd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *