Få 300 kr i fond fra Aberdeen

Alle som etablerer spareavtale i fond hos Nordnet i juli og august får 300 kr i fond fra Aberdeen.
Nordnet tilbyr 500 fond fra 40 fondsforvaltere. De fleste fond har 100 kr i minsteinnskudd. Du kan velge om du vil spare via en vanlig aksje- og fondskonto eller i Investeringskonto Zero.
Nordnet tar ikke noe administrasjonsgebyr eller gebyr for å sette penger inn på konto. Med en investeringskonto kan du kjøpe, selge og flytte penger rundt uten å betale skatt før pengene tas ut. Du får ikke skjermingsfradrag. Ved investeringer i rentefond får du uansett ikke skjermingsfradrag. Det gjør Investeringskonto Zero passer fint for investeringer i rentefond. Du må betale en forsikringspremie på 0,04 % årlig. Denne forsikringen betaler ut 101 % av saldo til dine arvinger.

En vanlig aksje- og fondskonto med skjermingsfradrag kan være bedre hvis du investerer langsiktig i aksjefond. Kjøper du andeler i flere aksjefond og rebalanserer dette en gang i året som helt eller delvis gjøres ved å justere nye innskudd så er en vanlig aksje- og fondskonto bedre. Dersom du ønsker å geare opp investeringene må du ha en vanlig aksje- og fondskonto, fordi Investeringskontoen ikke kan belånes. Selv om slik belåning øker risikoen så mener jeg at det normalt er lønnsomt. Etter et børskrakk vil det være spesielt gunstig å geare investeringene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *