Sparesiden på 5. plass

Bloggermagasinet har kåret årets bloggere 2012. Sparesiden kom på 5. plass. De skriver b.l.a at «nettstedet skiller seg ut ved at den også har alternative artikler, hvor forfatter tenker utenfor boksen. Verdt å lese for alle». Slikt er hyggelig å høre.

De påpeker at det er i overkant med reklame. Jeg synes også jeg har kommet til en grense og ønsker ikke å fylle på med mer. Jeg har skrevet artikler om kredittkort. De er skrevet for å gi lesere etterspurt informasjon. De ble ikke skrevet primært for å reklamere for produkter. Senere når jeg registrerte meg hos TradeDoubler så ble reklamen lagt til. Når jeg først skriver om et kredittkort så ser jeg ingen grunn til å reklamere gratis. Jeg synes derfor det var like greit å få en affiliates der det var mulig. Hvordan dette fortoner seg for leseren kan selvfølgelig være annerledes. Jeg håper at leseren legger merke til at mine oversikter over kredittkort som gir rabatter og kredittkort med lav rente er forholdsvis komplett. Listene inneholder både kort der jeg har affiliates og andre kort. Dette var nettopp fordi disse oversiktene ble laget uten noen hensikt om å markedsføre bestemte kort. Men jeg skal ta til meg de momenter som ble nevn i omtalen. Et problem er at TradeDoubler i sin «finans» kategori nesten bare har forbrukslån og kredittkort. Et annet forhold er at jeg bevisst har valgt å legge inn reklame som er relevant til artikler som er skrevet tidligere. Det kan lett gi inntrykk av at artiklene er skrevet med det formål. Forbrukslån og kredittkort er av stor interesse for folk og de genererer mye trafikk. Det er også lett å finne informasjon til artikler. Dette er artikler som gir nyttig informasjon, genererer trafikk og er lette å skrive.

Men det var faktisk aldri meningen at Sparesiden skulle bli en ren kresittkortblogg. Et poeng er at jeg faktisk trenger inntekter. Jeg har forsøkt å løse dette ved å etablere flere blogger. Vervepremie og Kortsiden er laget kun for å markedsføre kredittkort og forbrukslån. Håpet er at jeg da får mindre behov for å ha den type innhold på Sparesiden.

Skulle de totale inntekter fra bloggene bli høye nok er jeg innstilt på å redusere reklamen her på Sparesiden.

Bloggen har et enkelt design fordi jeg har begrensede kunnskaper og ferdigheter på det område. Jeg er faktisk overrasket over mye trafikk og penger bloggen genererer. Nå er Sparesiden kommet på 5. plass i denne kåringen. En kåring jeg ikke en gang visste om. Jeg er virkelig positivt overrasket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *